Mario Klarić – Pobjednik Dvoboja bubnjara 2011

mario-klaric

Prvi Dvoboj bubnjara koji je održan jučer, 8.10. u Sax!-u, u sklopu Zagreb Guitar Show-a privukao je u ovaj zagrebački klub mnoštvo znatiželjnika koji su uživali u ‘ritmičkim bravurama’ dvadesetak bubnjara iz regije.

Žiri, Josip Kamenski (Opća opasnost), Damir Josipović (Gretch Showroom, Malehookers, Jablani) i Arsen Oremović, poznati hrvatski novinar (i bubnjar!), nije imao lak posao. Nekoliko su se puta našli u nedoumici koga izabrati u pojedinačnim dvobojima jer svi su bili sjajni.

Natjecanje se sastojalo od dva kruga dvoboja uz matrice, free style dijela i završnih solo nastupa trojice najboljih – Klemena Markelja iz Slovenije, Dušana Kranjca iz Pule i Maria Klarića iz Karlovca.

I nakon solo nastupa žiri je tražio ‘dodatno vrijeme’ za konzultacije i na kraju presudio da prva nagrada, Gretsch snare i voucher od 1000 kuna za Gretsch Showroom, i titula pobjednika prvog Dvoboja bubnjara pripada mladom bubnjaru iz Karlovca – Mariu Klariću.

Nagradu je pobjedniku uručio prvi čovjek Rainbow Music Group, gosp. Barać.

Pratite MIXER.HR jer uskoro slijede video snimke finalnih dvoboja.

MIXER.HR čestita svim sudionicima i pobjedniku i obećajemo još ovakvih događanja, a već danas možete na istoj lokaciji podržati šest finalista Bassmaster2011 natjecanja koji se bore za prekrasni unikatni bas koji dodjeljuje španjolski JanAid Guitars. Bas fešta započinje već u 18 sati radionicom prošlogodišnjeg pobjednika, talijanskog virtuoza, Vincenza Maurogiovannia.