Marissa Nadler promovira novi album u Začaranoj Močvari

Prije Marisse nastupit će mladi banjalučki kantautor Sir Croissant.

Multitalentirana Marissa Nadler se nakon gotovo tri godine vraća u Hrvatsku.

U sklopu koncerta u zajedničkoj organizaciji Začarane Močvare i Hangtime Agencyja predstavit će svoj osmi studijski album “For My Crimes”.

Marissa svojim prepoznatljivim vokalom i glazbom koja je mješavina raznih žanrova poput folka, indie rocka, dream popa i americane ne ostavlja nikoga ravnodušnim već gotovo 20 godina svoje karijere. Sve to je posebno došlo do izražaja na posljednjem izdanju “For My Crimes” koje je istovremeno i dinamično i intimno, uz Marissin očaravajući glas – lišen gotovo svih reverba – koji je u središtu svih tih pjesama, a za koji su u Pitchforku napisali da bi vas “odveo ravno u Had”.

Emocionalni raspon njezinih izvedbi može se na albumu čuti više nego ikada prije, a ona kao pjevačica nikada nije zvučala samouvjerenije.

Prije Marisse nastupit će mladi kantautor Sir Croissant.

Iza umjetničkog imena Sir Croissant stoji banjalučki kantautor Igor Božanić. Unatoč svojoj mladosti, nastupio diljem regije, pa tako i već nekoliko puta u Hrvatskoj – od Indirekt festivala pa festivala kantautora u Močvari kojoj se opet vraća u ulozi podrške Marissi Nadler. Iza sebe ima dva i od publike i od kritike sjajno prihvaćena EP-a.

Koncert će se održati u Močvari u subotu, 21. rujna., a ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i preko sustava Entrio. Na dan će koštati 90 kuna.