Marko Brecelj: »Štafeta starosti«

breceljstafetastarosti2Zaključak Prijateljske ofanzive »Ravnici moga uspeha«

U beogradsko skvot kino Zvezda dolazi ekipa filma »Brojanje u jesen« u ponedeljak, 25. svibnja 2015 točno u dvadeset sati izvesti i snimiti multimedijsku performiranu agitku »Grešniku i simbolu za rođendan«.

Kulturnoaktivistički događaji od petka do ponedjeljka nisu samo obilježavanje uspomene na povijesnu ličnost i epohu nego i zaključak ovogodišnje Prijateljske ofanzive »Ravnici moga uspeha«. Njen početak i jezgro desilo se u siječnju 2015.

Program će se sastojati od Breceljevog pjevanja bjelačkih duhovnih pjesama »Samospjevi«, od njegovog pjevanja i sviranja pjesama iz ciklusa »Moje krave muzare«, od komentiranih projekcija Mekog terorizma i snimaka iz zalihe materijala za film »Brojanje u jesen«, od  mekoterorističkih aktivnosti i demonstracije mekoterorističkih rekvizita , od radionice aplaudiranja  »Zlatno doba«, od obrazovnog programa za duži život, od međusobnog obdarivanja i druženja, od nastupa gostiju koji su zasada nepoznati čak i domaćinima Marku Brecelju, Arijani M. Brecelj i skvoterima kina Zvezda.