Marvelovi superjunaci dolaze u Zagreb ovog studenog

marvel

Marvel Universe LIVE! Superjunaci u akciji dolaze u Zagreb ovog studenog. Ovaj obiteljski show donosi zabavu na najvišem nivou, uz predstavu kakvu nikada prije niste vidjeli. Dovodeći najveću ekipu Marvel likova u predstavu uživo, publika će imati priliku pogledati neke od najdražih Marvel Super junaka izvan ekrana i na pozornici te vidjeti akciju uživo ispred svojih očiju.

Svi će moći navijati za svoje najdraže Marvel superjunake, uključujući Spider-Mana, Irona Mana, Hulka, Thora, Crnu udovicu i mnoge druge, u borbi za spas svemira od Lokija i najzloglasnijih Marvel negativaca. Najavljena je kao tehnološki najnaprednija predstava ikad, s najsuvremenijim specijalnim efektima, pirotehnikom, zračnim akrobacijama, borilačkim vještinama, motorima i još mnogo toga.

Od tvoraca spektakularne predstave Disney On Ice, Feld Entertainment Inc. vodeći svjetski producent scenske zabave uživo sa zadovoljstvom predstavlja Marvel Universe LIVE! u zagrebačkoj Areni na čak osam predstava od 25.11. do 27.11. Predstavu je do sada pogledalo više od dva milijuna obitelji u 65 američkih gradova u prvoj turneji.

Oduševljeni smo što dovodimo Marvel Universe LIVE! dajući obiteljima priliku da po prvi put uživaju u spektakularnoj predstavi uživo. Publika će se osjećati kao da je prebačena u nevjerojatan Marvel blockbuster film, uz zanosnu priču i neprestane akrobacije“, rekao je Steven Amstrong, VD Feld Entertainment, Inc. u sjevernoj Europi.

Uz 50 članova postave i preko dvije godine istraživanja i razvoja, Marvel Universe LIVE! koristi najsuvremenije inovacije u svojoj predstavi, poput zračne pirotehnike te akrobacija koje je razvio tim iz holivudskih blockbustera, Thor i najnovijih The Amazing Spider-Man filmova. Show uključuje inovativnu rasvjetu, 3D projekcije, 21 projektor, najveći ‘leteći’ sustav ikad korišten za predstave uživo te najnoviji Spotlight Tracking System.

Uistinu je nevjerojatno vidjeti kako se spajaju elementi ovog spektakularnog showa uživo“, rekao je Marvelov kreativni director Joe Quesada. “Tehnologija koju koristimo u predstavi vas neće samo izuti iz cipela, već će vas odvesti u potpuno novi Marvel svijet, kakav nikada prije niste vidjeli“.

Karte za Marvel Universe LIVE! kreću u prodaju 26.08.2016. Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mjestima te na web straniciwww.eventim.hr. Nestrpljivi obožavatelji mogu se prijaviti kako bi imali prioritet, popuste i informacije o showu na www.feldentertainmentpcsignup.com.