Massimo – “1000 ljudi”

Polovicom prosinca 2016. godine Massimo je u prostoru zagrebačkog studija Alfa filma snimio prve kadrove spota za novu pjesmu „1000 ljudi“. Ponovo je udružio snage sa redateljem Radislavom Jovanovim Gonzom, a glavna zvijezda snimanja bio je on sam. Premijerno videospot je emitiran 2.1.2017. na MTV-ju.

Novi Massimov singl , pjesma„1000 ljudi“, apostrofira ljubav kao pokretačku snagu i naglašava činjenicu da usprkos preprekama samo srce zna prepoznati onu jednu, pravu osobu za svakog od nas.

„Pjesma ‘1000 ljudi’ je pjesma koja je, opet, načinila kvantni skok u P’Eggyjevom i mom radu. Ono što ovu pjesmu, na prvu, razlikuje od onoga što je dosad izašlo iz naše radionice je činjenica da se radi o afirmativnoj pjesmi, o pjesmi kojoj je ljubav glavna premisa, ali ne kao dosad da ‘iz jednog pogleda doznajem sve’, već govori o tome kako sačuvati ljubav usprkos mnogima koji se tome protive,“ izjavio je Massimo.

Autori teksta su Predrag Martinjak i Ante Pecotić, dok su glazba i aranžman djelo Predraga Martinjaka. „1000 ljudi“ je uvertira za neko novo diskografsko izdanje, koje se očekuje u proljeće 2017. godine, u izdanju Aquarius Recordsa.