Matanićev “Zvizdan” treba (i) vašu pomoć

61067274-film-zvizdan

HAVC poručuje: „Samo vaši glasovi dijele nagrađivani film Dalibora Matanića od još jednog prestižnog priznanja – Nagrade publike Europske filmske akademije (EFA) za koju ove godine konkurira 12 najpopularnijih europskih naslova, među kojima su i posljednji film o Jamesu Bondu „Spectre“ u režiji Sama Mendesa i „Dankinja“ Toma Hoopera. 

Glasati se može do 31. listopada, a sve što je potrebno jest kliknuti na link, odabrati „Zvizdani lansirati ga u društvo uvijek rado gledanih naslova kao što su Almodóvarov „Vraćam se“, Benignijev „Život je lijep“, Jeunetova „Amelie“ i Boyleov „Milijunaš s ulice“, koji su već ovjenčani ovom prestižnom nagradom.

Svi sudionici glasovanja imaju priliku osvojiti i nagradno putovanje – odlazak u europsku prijestolnicu kulture 2016., poljski grad Wroclaw, gdje se 10. prosinca dodjeljuju nagrade za ovogodišnja postignuća u europskom filmu.

Zato informirajte mame i tate, bake i djedove, prijatelje, bliske i daleke rođake, podijelite link i smjestite „Zvizdan“ u društvo europskih velikana.

Više detalja o izboru i dodjeli nagrade možete pronaći u vijesti objavljenoj na službenim stranicama HAVC-a.