Matt Shaft – “Say”

Matt Shaft, 21-godišnji student Muzičke akademije u Zagrebu, čiju glazbu često možemo čuti na zagrebačkim ulicama objavio je četvrti singl “Say” i za njega pripadajući videospot.
Novim singlom se vraća moderenom akustičnom popu koju obogaćuje smirujućim zvukovima violine.
Na pjesmi su sudjelovali : Petar Ivkić (gitara, bek vokal), Antonino Šimić (bass gitara), Mario Klarić (bubanj) te Tonko Marković (violončelo). Pjesma i videospot su snimljeni u zagrebačkom Greenwood Studiju pod producentskom palicom Antonina Šimića. Za snimanje i montažu spota zaslužan je Doringo.
Sam Shaft kaže da novi singl predstavlja veliki pomak u njegovoj karijeri.
“Prezadovoljan sam kako je sve na kraju ispalo. Na snimanju je bila opuštena ali radna atmosfera. Pero i Antonino su se potrudili i slozili vrhunski aranzman, tocno onako kako sam zamislio. Zahvalio bih se i Mariju Klaricu koji je na skoro gotovu snimku odsvirao tocno ono sto smo zamislili kao i Tonki Markoviću koji je odsvirao violončelo. Drago mi je da napokon surađujem sa ljudima koji razumiju moju glazbu i pomažu mi u tome. 
Maksimalno smo se potrudili i svi zajedno prenijeli svoje emocije kroz pjesmu za koje se nadam da će osjetiti i sami slušatelji.”
Debitantski album Matt Shafta najavljen je za jesen ove godine.