Meant to Be – “After All”

Meant to Be/Promo

Do sada smo s pozornošću pratili napredak i predstavljanje antiratne trilogije “Songs Against Bombs”, jednog od poglavlja nadolazećeg LP albuma “The Statement of a Broken Mind” umaške metalcore petorke Meant to Be. Nakon ranije objavljenog singla “The Statement of a Broken Mind” te “Ladies and Gentlemen, Please Welcome… THE END!”, vrijeme je za posljednji dio ove slagalice.

‘After All’ je zadnje poglavlje antiratne trilogije „Songs Against Bombs“. Nažalost, ne postoji rat u kojem nema žrtava, a upravo o tome i je „After All“…o žtrvama! Ljudi koji su se nesretno našli među prvim redovima na „predstavi“ svega stravičnog čega je ljudski um sposoban učiniti. Pljačke, silovanja, mučenja i ubojstva! Ova pjesma odaje počast svima koji su svjedočili užasima rata, a često zaboravljamo da su nerijetko žrtve i sami vojnici, gurnuti u vatru u ime lažih ideala lažljivih lidera.” izjavili su nam Meant to Be netom prije same objave singla.

Trilogija “Songs Against Bombs” naći će se na prvom LP albumu pod nazivom “The Statement Of a Broken Mind” koji je i prvo izdanje nakon EP-a „Veni Vidi Vici“ izdanog 2014. godine. Najavljen singlom “Raise me Higher” koji je dosegao preko 131 000 pogleda na YouTube-u, album donosi 10 autorskih pjesama, a snimljene su u zagrebačkom “Beton” studiju uz pomoć Marka Matijevića Sekula. Za mix i mastering je zaslužan Goran Kovač.

Za realizaciju novog spota još jednom je zaslužan SONICYUT creative laboratory.