Mediteranski tex-mex na novom albumu Maura Staraja i La Bande

Novi album Maura Staraja i La Bande, „Ovako se to dela 2“, je vani! Mauro i njegova Banda pozivaju vas na njihovu službenu Facebook stranicu, gdje svakodnevno dijele novi CD, a koncerte promocije najavljuju 21. 6 u starom kaštelu u Savičenti, te u Jurdanima na tradicionalnoj Ivanji 24.6..

Novi album riječkih Maura Staraja i La Bande je vani! Mauro i ekipa se niti na novom albumu, četvrtom po redu, ne odvajaju od svog prepoznatljivog tex -mex mediteranskog zvuka, kvarnerske čakavštine i sarkastičnih tekstova koji opisuju sve ono što mali čovjek misli, ali čuva za sebe.

Novi album traje punih sat vremena i broji čak 14 novih pjesama, a kao posebne poslastice tu su dueti sa riječkim romskim sastavom Pehlin Kings i legendarnim Alenom Vitasovićem.

Na „Ovako se to dela 2“ ekipa je dovela i pojačanje – jaku duhačku sekciju koju čine eminentni riječki glazbenici, koji će sa Maurom i Bandom već ove sezone nastupati na koncertima.

Mauro Staraj, multiinstrumentalist, kantautor, aranžer, producent i kolumnista, kompletni je autor tekstova, glazbe i aranžmana, za novi album kaže: “Često znam reći da se u našoj glazbi može osjetiti zahvalnost što živimo na ovom ”dijeliću raja zemaljskog”, ali i otvorenost prema raznim utjecajima. Tako dolazimo do dobitne kombinacije – tex-mex harmonika koja je srela blues gitaru na mediteranski način, a sve upakirano u rock’n’roll show. I novi album je takav, a dodatno smo se pojačali brass sekcijom i sjajnim gostima. Poslušajte album, naučite tekstove napamet, i pridružite nam se na prvom slijedećem koncertu, jer najveća naša snaga su naši nastupi uživo kada vas vidimo kako plešete i pjevate s nama!”

Novi album publika će uživo moći poslušati već 21. 6 u starom kaštelu u Savičenti, te u Jurdanima na tradicionalnoj Ivanji 24.6., a nakon toga i na brojnim koncertima diljem naše obale.

Novi album ”Ovako se to dela 2” može se kupiti po promotivnoj cijeni od samo 39,99kn od srijede, 14. lipnja na svim prodajnim mjestima Novog Lista i Glasa Istre.

https://www.maurostaraj.com/
https://www.facebook.com/MauroStarajLaBanda/
https://www.instagram.com/maurostarajlabanda/
https://twitter.com/MauroLaBanda