„Metoda za brak“ u KSET-ovom teatarskom programu

metoda

U nedjelju, 8. svibnja, od 20 h, u zagrebačkom KSET-u, u okviru programa play@KSET, igra predstava „MetODA za brak“ autorski projekt Hit Teatra, u režiji Ive Srnec.

Što žene misle, što muškarci žele, kako riješiti bračne probleme i pritom se odlično zabaviti, polje je kojim se tijekom sedamdesetak minuta kreće komedija „MetODA za brak“ u kojoj g. i gđa Mikić (Matea Elezović, Zlatan Zuhrić Zuhra), uz pomoć bračne savjetnice (Petra Težak), u humorističnom tonu pretresaju korake poznate metode za brak, otkrivajući pritom stvari koje nisu željeli otkriti…

Predstava je organizirana u suradnji s udrugom Zamisli povodom njihovog 11. rođendana te 40 godina KSET-a.

Ulaz se otvara u 20.00 h, cijena ulaznice je 35 kn, odnosno 20 kn za studente, a sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelena iskaznica može se kupiti na na ulazu (5 kn) ili pribaviti preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

KSET-ov teatarski program play@KSET nastavlja se 15. svibnja predstavom „Ako jedne zimske noći“ Teatra Tirene, a potom slijede „Kako ubiti supruga ili kronološki prikaz netrpeljivosti od strane inferiornijeg spola“ (19. 5.) i „Balkanski špijun“ (23. 5.).