MIKA MALE predstavljaju novi video spot

”Mika Male prolaze labirintima melankolije tražeći izlaz. Zanima ih ono što skrivaju slojevi svakodnevnih lica koje nabacujemo, poniru u dubine ljudskog i iskreno progovaraju o onome što se tamo odvija. Bez maske.”

To su i dočarali svojim novim spotom ”Bijeg” kojim najavljuju izlazak novog albuma ”Gdje se sastaju luđaci”. Spot u crno-bijeloj tehnici, karakterističnoj za melankoliju, predstavlja bend u svom vlastitom svijetu izoliranom od vanjskih utjecaja, u pripremi na bijeg. Realiziran je u suradnji sa Darijem Krmpotićem.

Kvaliteta ovog benda prepoznata je i izvan naših granica. U ime Sziget Festivala, Exit Festivala i Eurosonic Noorderslaga, pozvani su na radionicu Exit Festivala u Novi Sad. Tamo će se za vrijeme festivala od 10.-14. srpnja održavati okrugli stolovi sa odabranim profesionalcima iz svijeta glazbe, učiti i razmjenjivati informacije o problemima na koje nailaze CEETEP umjetnici (Central Eastern European Talent Exchange Program) kod prelaska reginalnih i međunarodnih granica. Cilj je na jednom mjestu okupiti i povezati glazbenike na europskoj sceni sa mogućnošću ostvarivanja međusobne suradnje.