MIKA novim singlom “Tiny Love najavio album “My Name Is Michael Holbrook”

U pjesmi, kao i u čitavom glazbenom izričaju ovog autora, čuju se utjecaji kultnih bendova poput Beatlesa, Queena i glazbe Eltona Johna

MIKA, engleski autor i pjevač, vratio se na scenu novim pjesmama koje najavljuju novi album. Njegovo posljednje studijsko izdanje “No Place in Heaven” objavljeno je 2015. godine.

Početkom ove godine vratio se pjesmom “Sound Of An Orchestra“, sljedeća pjesma “Ice Cream” objavljena je početkom ljeta, a sada je tu i novi singl te videospot “Tiny Love”. Njegov novi album “My Name Is Michael Holbrook” izlazi u listopadu, a nakon objave MIKA kreće na europsku turneju.

Ovo je pjesma o svakodnevnim malim stvarima koje čine ljubav. “Ovo je vrlo emotivna pjesma. Ljubav je najvažnija stvar na svijetu – ljubav koju osjećamo za druge, ljubav koju nam drugi daju i ljubav koju imamo za same sebe”, komentirao je autor. Videospot za “Tiny Love” istražuje kompleksni svijet romantične privlačnosti i snimljen je kao kratki eksperimentalni film. U pjesmi, kao i u čitavom glazbenom izričaju ovog autora, čuju se utjecaji kultnih bendova poput Beatlesa, Queena i glazbe Eltona Johna.