Mile Kekin – “Reno 4”

Foto: Mile Kekin/ Roberto Pavić

Početkom mjeseca, frontman Hladnog Piva, Mile Kekin, predstavio je svoju prvu solo pjesmu “Reno 4”. Pjesma je uvod u novi autorski materijal koji Mile planira objaviti na samostalnom albumu krajem ove godine, a jučer je u režiji Gorana Kulenovića predstavljen i video spot koji prati Reno 4 u stopu.

Odlučio sam da „Reno 4“ bude prvi singl jer to i je pjesma o prvim odraslim koracima, o  prvoj ozbiljnoj vezi i o prvom autu koji je samo tvoj i ničiji. Vrijeme radnje je prva godina faksa kad sam između predavanja bježao u studio snimiti vokal za Džinovski, prvi album Hladnog Piva.“ izjavio je Mile prilikom predstavljanja ovog autobiografskog singla.

Prvi singl snimljen je pod palicom jednog od najboljih producenata Denisa Mujadžića Denykena, a osim Gorana Kulenovića, za realizaciju spota zaslužni su Slaven Jekauc – producent i majstor roštilja, Natalija Primorac koja je bila zadužena za šminku, Ivan Zadro – snimatelj i direktor fotografije, Borko Balen -rekviziti i Vedran Ciprijanović-Cipra koji je bio direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.

“Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj put u drugom planu. Kulenović je više pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija.” -rekao je Mile Kekin