MIMO 5 otvaraju Mayales i Trees Of Maine

Prvi koncert pete MIMO sezone održat će se 8. listopada u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i live videostreaming.

Večer otvara Valdet Luboteni, kantautor iz Labina, svojim projektom Trees Of Maine.
Slijedi uobičajeni konferencijski dio koncerta/emisije u kojem o glazbenicima govore stručni gosti: ugledni glazbeni kritičari i radijski voditelji, Aleksandar Dragaš i Bernard Cvek, a nakon toga nastupaju Mayales.

Trees Of Maine

U šumama savezne države Maine izgubio se inače rođeni Istranin Valdet Luboteni. Svojim solo indiedreampop projektom obišao je više-manje cijelu Europu, a petu sezonu projekta MIMO krstit će pjesmama sa svojeg posljednjeg i drugog, još nenapisanog albuma.

http://treesofmaine.blogspot.hr/
https://treesofmaine.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/trees-of-maine
https://www.youtube.com/treesofmaine

Mayales

Bend koji smo zavoljeli još u prošlom stoljeću, nakon gotovo desetljeća stanke i prvog ‘Svima Želim Raj za Sve’, vraća se hvaljenim albumom ‘2’ koji je ubrzo nagrađen i Porinom. Trećim albumom ‘Simbol za Sunce’  koji je obilježio 2017.g.

Mayales počinju sve više naginjati modernom dreampop izričaju pomiješanom s psihodeličnim pop-rockom kojim će obasjati početak još jedne sezone projekta MIMO.