MIMO u novoj epizodi ugošćuje Spleen G i Otpisani klan

Šesti koncert pete MIMO sezone održat će se 15. travnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvome programu Hrvatskoga radija i live videostreaming. MIMO nastavlja širiti svoju viziju pa je za ovu priliku ostvario suradnju s Art radionicom Lazareti te će u novoj epizodi ugostiti Spleen G i Otpisani klan.

Jedinstvenom kombinacijom jazza, funka i hip-hopa te specifičnim scenskim nastupom punim improvizacije, eksperimenta i suptilnih provokacija, Spleen G stvara vibrantnu atmosferu ispunjenu komičnim, ali i virtuoznim elementima. O uspješnosti spajanja naoko nespojivoga govori u prvome redu kritika i sa svakim novim koncertom sve brojnija publika, ali i činjenica da je Spleen G jedan od bendova koji je odradio najviše koncerata od svojih nedavnih početaka. Naš nedavni intervju s bendom pročitajte na poveznici OVDJE.

Članovi Otpisanog klana od 2002. godine pa do danas žive, stvaraju zajedno, sami, pa opet zajedno. Otpisani Klan čine: Otpisanimator, NjaZ, Mr.Gud, Animator, Lan Sono, Diktalog, Bing Frisbi, Yan Prawda, Washin dela So, Verdura i Cirkusum koji svim ljudima dobre volje žele zdravlje i mir, a onima loše volje da postanu dobre volje.

Zbog ograničenog broja sjedala u dvorani organizatori apeliraju na rani dolazak kako biste osigurali svoje mjesto na vrijeme. Ulaz je besplatan uz preporučenu donaciju od 20kn, a sav prihod od donacija ide izvođačima. Koncert počinje točno u 20:05, a druženje nakon konceta nastavlja se u Spunku.