MINISTARSTVO PSIHODELIJE PREDSTAVLJA: The Girl with the Dragon Tattoo

ministarstvo240

2×1 FREE upad vas čeka na nagradnjacha@mixer.hr !

SUBOTA 18.02. • VRATA 23:00 POČETAK 23:00

MINISTARSTVO PSIHODELIJE PREDSTAVLJA:
progressive & psy trance party

The Girl with the Dragon Tattoo

Live:

Funky Dragon (Iono Music) Aut

Decks:

DJane Betty (TesseracTstudio) Aut
Plasma Corp. (Plusquam) VG

Deco: Harpya

Ministarstvo Psihodelije predstavlja „The Girl with the Dragon Tattoo“ zabavu! Party koji objedinjuje neslužbenu 3 P politiku našeg kabineta za ono što Francuzi nazivaju Amusant & Absurdité. PRIJATELJSTVO! Nakon četiri godine u goste smo ponovo pozvali naše stare drugare – psihodeličare austrijskog podzemlja. No, neka Vas ne začudi koji srbizam u njihovoj zvučnoj magiji, Betty i Funky Dragon korijenje vuku sa brdovitog Balkana.

Mnogi to već znaju, jer je ovaj duo poznat na našoj maloj sceni (Flashback: Feminizer ’02 / MP ’08). PANKČINA! Ili ono što neki zovu D.I.Y. Učini to sam, za svoj gušt, za zabavu, ekipu…bez menađera, kalkulacija, a često i bez pišljivog boba. Dobro to zna naša frendica Harpya koja je zadužena za dekoracije i općenito za sve frekvencije ultraljubičastog spektra (Ivana, volimo te!). Posljednje, ali ne i najmanje važno, PSIHODELIJA!

Osim već spomenutih gostiju za mix pultom će se naći uvijek rado viđen gost našeg serijala – Plasma Corp. Ovaj se put Twinsić predstavlja svojim solo DJ set-om u kojem će se 100% naći koja traka s njegovog netom izdanog prvijenca „Resistance“ pod Veleno Music etiketom. Sve je na broju; fališ nam još jedino ti. Vidimo se na plesnom podiju…

Info: www.ministarstvo-psihodelije.com

upad: 40 KN