Mirna u Rijeci predstavlja “Snove”

Koncertna promocija Mirninog debitantskog albuma

Nakon uspješne zagrebačke promocije albuma “Snovi”, Mirna će debi album predstaviti i riječkoj publici. Mirna će uz pratnju benda, sutra 22. listopada nastupiti u The Beertiji.

 „Silno me veseli izlazak mog prvog albuma. Nazvala sam ga „Snovi“ zato što na na neki način označava početak realizacije mojih snova koje sanjam još od djetinjstva, odnosno želju za bavljenjem i izražavanjem putem glazbe.“, poručuje Mirna,  talentirana kantautorica iz Rijeke, koja je s nestrpljenjem iščekivala izlazak svojeg prvog albuma i 12 autorskih pjesama.

Uoči izlaska albuma prvijenca, Mirna je objavila još jedan singl s albuma. Riječ je o pjesmi „Gdje si sad“ za koju ćemo 26. listopada premijerno vidjeti i spot, i ovoga puta u režiji njenih dugogodišnjih suradnika i prijatelja Ira & John koji su zaslužni i za omot albuma:

„Ira i John su odlično popratili priču likovnim oblikovanjem naslovnice i knjižice albuma. Transparentna koprena koju navlačim dio je snoviđenja, izvjesne atmosfere albuma, kao što i sam naslov nagovještava, dok nagost pak sugerira intimu većine mojih pjesama. Zahvaljujem Marku Mrakovčiću na sjajnim aranžmanima koje je napravio za moje pjesme, Darku Terleviću koji je napravio aranžman za pjesmu “Mijenja me”, Zimi (Cubies) koja je osmislila i odsvirala orgulje na pjesmi “Nestvaran”.

Spotovi su ono u što Mirna i ekipa ulažu mnogo truda i vremena, a rezultat je uvijek predivno ispričana priča o kojoj govori pjesma. Posljednji spot „Nestvaran“ prepoznala je i struka pa je ušao u natjecateljski program na Danima hrvatskog filma.

Spot „Tvoja laž“, bio je nominiran na MTS festivalu 2018. u Beogradu i ušao u top 3 u kategoriji za najbolji alternativni rock spot.

Koncertna promocija u Rijeci je besplatna za sve posjetitelje, a aktualni singl „Gdje si sad“ poslušajte na digitalnim servisima.

Popis pjesama „Snovi“:

 1.  Nisi sam
 2. Tvoja laž
 3. Tebe nema tu
 4. Nestvaran
 5. Zašto
 6. Snovi
 7. Nešto bolje
 8. Gdje si sad
 9. Odvedi me
 10. Sami
 11. Mijenja me
 12. Opusti se