Mistični dvojac iz Zagreba na zidinama Bedem festa

Na radost, prije svega brojnih dama, povodom jučerašnjeg Dana žena, organizacijski tim Bedem festa odlučio je da svim damama „pokloniti“ informaciju o dolasku tajanstvenog maskiranog dvojca Nipplepeople na deveti Bedem fest. 

Lista izvođača devetog Bedem festa, nakon kultnog Beogradskog Sindikata, nastavlja se sa mističnim, inspirativnim i sve popularnijim eksperimentalnim sastavom Nipplepeople kojima će to također biti jedini i ekskluzivni nastup u Crnoj Gori u 2018. godini.  

Ovaj sastav je široj javnosti poznat po mega popularnom singlu „Sutra“, a karakterizira ih i naglašena tajanstvenost za koju kažu da je njihov način da  „u moru žutila na glezbenoj sceni stave svoju glazbu u prvi plan“. Nipplepeople je do sada nastupao na brojnim ljetnim festivalima kao što su EXIT, Hartera, Terraneo i zapažen je po veoma posjećenim i energičnim nastupima.   

Hrvatski elektro pop sastav iz Zagreba je nastao 2008. godine, a prethodnu, 2017. godinu,  pamte kao izrazito uspješnu u njihovoj dosadašnjoj karijeri upravo zbog fantastične obrade pjesme “Frka” koja je osvojila brojnu publiku.  

“Naša je namjera da nastavimo dobru tradiciju da različite generacije posjetitelja nađu svoje mjesto na Bedem festu. U tom smislu smo, uvažavajući činjenicu da je riječ o jako interesantnom i jako “rastućem” muzičkom sastavu i odlučili da ih uvrstimo na ovogodišnju listu izvođača i uvjereni smo da će se to pokazati kao pravi potez, na radost brojnih štovatelja ovog mističnog benda”, poručili su organizatori.