Mixer dijeli ulaznice za performirane koncertne agitke Marka Brecelja u MM-u SC-a

breceljKako smo već najavili, „rabljeni kantautor“ i „zvijezda margine“ Marko Brecelj u subotu će, 5. ožujka u MM-centru zagrebačkog SC-a održati dva nastupa.

Prvi, jednosatni, imenovan „Publici budućnosti“, otpočinje u 18 h i namijenjen je ponajprije osnovnoškolcima i mlađim srednjoškolcima (6-16 g.) kojima je ulaz slobodan, kao i njihovim roditeljima i pratiteljima. Odrasli bez djece, također su dobrodošli, međutim, trebat će za ulaznicu izdvojiti 15 kn.

Drugi, dvosatni, nazvan „U penziji“, zakazan je za 21 h i namijenjen je publici 16+, a ulaznica stoji 30 kn. Osim glazbeno-scensko-filmskim programom, Brecelj Marko (sunce ti žarko) i supruga mu Arijana (projicira, svijet je živcira), nazočne će ponuditi istarskim refoškom, malvazijom i tolminskim sirom.

Mixer dijeli 1 ulaznicu (odraslu) za „Publici budućnosti“ i 1 za „U penziji“. Odgovorite točno na pitanja: kojoj dobnoj skupini je namijenjen nastup „Publici budućnosti“ (ulaznica za „Publici budućnosti“); kojoj dobnoj skupini je namijenjen nastup „U penziji“ (ulaznica za „U penziji“)? Odgovore šaljite na nagradnjacha@mixer.hr. Imena dobitnika objavljujemo u petak 4.ožujka.

„Kod Ljube Trovača“, Mladost, Subotica, 2010.