Mixer.hr čitatelje vodi na svečanu dodjelu nagrade Porin u Rijeci

Kako ne biste propustili biti dio ove svečanosti, Mixer.hr za vas ima 2×2 ulaznice za dodjelu nagrade Porin

Do završne dodjele hrvatske glazbene nagrade Porin ostalo je tek nekoliko dana. Grad Rijeka, kao Europska prijestolnica kulture 2020, domaćin je ove velike glazbene manifestacije, a organizatori Porina najavljuju pravi glazbeno-scenski spektakl na kojem će nastupiti omiljene hrvatske glazbene zvijezde u dvorani Centra Zamet gdje će se u petak, 29. ožujka održati završna svečanost.

Na raskošnoj pozornici Porina nastupit će Antonela Doko, Branimir Gazdik, Detour, Igor Geržina, Josipa Lisac, Kensington Lima, Lana Janjanin, Marko Tolja, Massimo, Mile Kekin, Neno Belan, Nina Badrić, Ogenj, Parni Valjak, Petar Grašo, Vatra, Vojko V, Zbor Hrvatske radiotelevizije i Zvjezdan Ružić, a Mixer.hr omogućit će svojim čitateljima da prisustvuju ovoj svečanosti!

Kako ne biste propustili biti dio ove proslave, Mixer.hr za vas ima 2×2 ulaznice za dodjelu nagrade Porin! U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici koga vodiš sa sobom na svečanu dodjelu ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “PORIN”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo već sutra, u utorak 26. ožujka iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

U gotovo dva sata programa gledatelji pred TV ekranima i posjetitelji u Centru Zamet uživat će u nastupima glazbenih zvijezda koje su, uz proglašenje dobitnika prestižnih statua, uvijek najatraktivniji dio večeri. Pojedini će se izvođači udružiti na pozornici, a svečanu ceremoniju dodjele Porina i ovaj put će voditi, već uigrani dvojac, Iva Šulentić i Ivan Vukušić. 

Izravan prijenos dodjele Porina emitirat će se u 20.05 sati na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), a svečanost će se pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2).

Vojko V, Kensington Lima, Ogenj, Boris Štok i Mary May prvijencima do Porina