Mixer.hr vodi čitatelje na koncert Električnog orgazma

Beogradski Električni orgazam, jedan od najvećih rock sastava na ovim prostorima, vraća se u Zagreb i Mixer.hr u ovotjednom darivanju vodi svoje čitatelje na koncert u Tvornicu kulture

Električni orgazam, foto: Goranka Matić

Beogradski Električni orgazam, jedan od najvećih rock sastava na ovim prostorima, vraća se u Zagreb i Mixer.hr u ovotjednom darivanju vodi svoje čitatelje na koncert!

Orgazam, kao jedna od najvažnijih crtica rock povijesti na ovim prostorima, je uvijek nudio puno više od kolokvijalno nazvanog new wavea jer je, od izdanja do izdanja uranjao i izranjao iz punka, post punka, klasičnog i psihodeličnog rocka i bluesa i uspješno kormilario kroz  izuzetno produktivne godine, realiziravši čak 7 albuma. Njihov posljednji albuma Gde smo sad fantastično hvata tu kreativnu iskru, gotovo novu udahnutu mladost benda koji će sljedeće sezone zaokružiti 4 desetljeća na sceni. Pjesme s novog albuma pomješane s najvećim hitovima iz prvih 39 godina rada Gile, Ljuba, Banana, Švaba i Pače donose u novu i preuređenu Tvornicu kulture u subotu, 13. travnja. 

Kako ne biste propustili rock večer, Mixer.hr će počastiti dvoje čitatelja s x2 upada i odvesti ih na druženje s Električnim orgazmom u Tvornicu kulture!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam ime najdraže pjesme benda ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “ORGAZAM”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 11. travnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.