MIXER vas vodi na Seasplash

sea-plakatJoš nas nepunih 20 dana dijeli od ovogodišnjeg Seasplash festivala! Na popis izvođača dodana su nova imena, a najavljene su i Clubbing & Turntablism by DJ Venom i Radical Bum inženjering radionice za koje su još otvorene prijave. Još jedna odlična vijest je kako sukladno odluci o smanjenju stope PDV-a cijene ulaznica za Seasplash festival postaju jeftinije.

Kako nam se bliži 11. Seasplash Festival tako je i vrijeme da Mixer.hr podijeli pokoju nagradu. Za vas imamo 1 festivalsku i 1 vikend ulaznicu, a da biste osvojili jednu od istih i imali priliku osim odličnog glazbenog iskustva naučiti ponešto novo na zanimljivim i korisnim radionicama, ili jednostavno uživali u veselom i umaskiranom društvu, potrebno je odgovoriti na sljedeće pitanje:

Koji je bio tematski dress-code prošlogodišnjeg Seasplash festivala?

Svoje odgovore šaljite na nagradnjacha@mixer.hr. Dvoje sretnika će osvojiti, svaki po jednu, od navedenih ulaznica, a za sve dodatne informacije o samom festivalu i ulaznicama potražite na službenim Seasplash festival stranicama i facebook page-u.

Dobitnike objavljujemo u petak 5.srpnja.