Mnogi Drugi – “Slonovi”

Darovita ekipa benda Mnogi Drugi jučer je predstavila najnoviji singl pod naslovom “Slonovi” kojim najavljuje album prvijenac.

Kritički osvrt na moderno društvo u maniri T.B.F.-a i Dubioze, utjelovljen je video uratkom za koji je zaslužna Anita Nadj. Glumac Kristijan Krežić postao je tako personifikacija konzumerizma, slika društva u doba medija i socijalnih mreža, zatupljenog i otuđenog, iskompleksiranog i lijenog, čovjeka željnog prihvaćanja i pažnje. Video je dodatno obogatila Mia Rogić svojim zanimljivim animacijama.

mnogi drugi“Slonovi”, koji najavljuju album prvijenac, prikaz je današnje realnosti gdje je važnije društveno odobravanje i popularnost od vlastite osobnosti i stava. Sveprisutni lajkovi kao da su postali moderna valuta vrijednosti i kvalitete, dok zapravo jako često predstavljaju isforsiranost i prosječnost” izjavili su iz benda tokom premijernog predstavljanja spota.

Mnogi Drugi sviraju akustični alternativni rock, a uz manje izmjene, grupa u ovoj postavi postoji već četiri godine, uz već odrađeni gotovo desetogodišnji glazbeni staž. Stihove piše markantni vokal Martin Mandir, a glazbu uglavnom gitaristi Ante Jelinčić i Martin Zlopaša. Uz njih je tu još i Filip Kovačević na bas gitari, na bubnjevima se pridružuje Mirko Burazer, a potom i Ivan Perković na trubi te Roko Vidaković na trombonu.