Mor Roll – “Gomile Laži”

Novim singlom ‘Gomile laži’ Mor Roll najavljuje novi zvuk, a pjesma govori o licemjerju suvremenog društva.

Potaknut situacijom u zemlji i svijetu, glazbenik Mor Roll autobiografski opisuje svoju poziciju u društvu i na sceni. Pjesma govori o scenama iz njegovog života (odrastanje u malom mediteranskom gradu Puli) te o apsurdu, ali i neminovnosti idealističkog pogleda na život.

„Gomile laži samo zatraži, sve ću ti dati samo mi plati… Gomile laži sad su na cijeni, skupa marka stoji dobro na meni… Kvragu sve, pitam se može li se živjeti drugačije?”, pita se MOR ROLL, autor koji potpisuje glazbu i tekst dok se za produkciju i aranžman ovaj put pobrinuo Silvio Pasarić.

Prateći video spot snimljen je u atraktivnoj vili House Eufemija u Istri, a za režiju se pobrinula ekipa rovinjskog PG studija.

Kantautor Mor Roll na sceni se pojavio 2008. godine kada se na Dori predstavio pjesmom „Ne razumijemo se”. Iduće godine izdaje svoj prvi album „Gori svijet”, a 2014. objavljuje drugi album „Fenix” pod svojim pravim imenom Vedran Šilipetar. S oba albuma skinuto je nekoliko singlova dobro zastupljenih u radijskom eteru. Pjesma ‘S tobom sve je savršeno’ (Songkillersi ft. Vedran) plasirala i na nacionalnu radijsku top listu HRTop 40.

Mor Roll u ulozi kantautora surađivao je s najboljim hrvatskim producentima kao što su Srđan Sekulović Skansi, Igor Ivanović i Livio Morosin. Ovaj svestrani umjetnik radio je i glazbu za kazališnu predstavu ‘Mala sirena’.