Morrissey predstavio drugi službeni singl s nadolazećeg albuma

Steven Patrick Morrissey, jedan od najutjecajnijih glazbenika na svijetu, zagonetna i kontroverzna figura indie rocka, najavio je svoj novi album “Low in High School” za 17. studenog 2017.

Nakon što je predstavio najavni singl “Spent the Day in Bed”, fanovi su u novi materijal imali priliku uroniti na njegovim nastupima, a upravo je predstavljena i nova snimka s nadolazećeg albuma, pjesma “I Wish You Lonely”.

Morrissey je privukao pažnju kao frontmen legendarnih The Smiths, jednog od najznačajnijih britanskih rock bendova koji su poslužili kao svojevrsni most između punka i brit popa.  Njegovi su koncerti uvijek energični i posebno nabijeni emocijama jer osim pjesama iz solo karijere Morrissey često izvodi i uspješnice iz vremena Smithsa. Poznati vegan i gorljivi borac za prava životinja također je i oštri kritičar svega i svačega. Njegova autobiografija objavljena 2013. godine odmah je po izlasku postala najprodavanija knjiga na Otoku. U prodaji je oborila sve rekorde u Velikoj Britaniji i nadmašila čak i biografiju Keitha Richardsa.