Mr.Lee & IvaneSky donose svoj osebujni svijet u Vintage Industrial Bar

Projekt Mr.Lee & IvaneSky nastao je pred nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i, konačno, Let3, te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky. Ovaj šarmantan i kreativni duo donosi jedan intiman glazbeni svijet u Vintage Industrial Bar 24. veljače, svijet koji je svim nijansama umjetničkog stvaranja predstavljen na njihovom albumu “Colors”.

Uz ovaj pokretački duo na albumu “Colors” sudjeluje još cijeli niz sjajnih glazbenika, a prije svega jezgro benda koje čine gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin(Morso, Let3). Uz njih na albumu su gostovali i Matija Dedić (klavir), Darko Jurković Charlie (Gitara), Bobo Grujičić (bubanj), Ivan Valušek (bas, sitar), Rene Mazurkijević (klarinet) i drugi, a produkciju potpisuju Matej Zec i Iztok Turk.

Colors” je po mnogočemu više od albuma glazbe za kazalište i film, svaka je pjesma svijet za sebe i definitivno u cjelini funkcionira kao moderni, na trenutke i avangardni pop album, osebujne atmosfere i visoke artističke kvalitete kojom prelazi okvire domaće glazbene scene i može se bez problema usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima.

Ulaznice u pretprodaji 70kn, a na dan koncerta 85kn.

Prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)
  • Vintage Industrial Bar / Kavez (Savska 160)
  • Entrio.hr