Mrle i Prlja zagrijavaju publiku disco setom za veliku Antivalentinovsku feštu

Let3, foto: Tomislav Jagar

Subota, 10. veljače i Antivalentinovo kucaju na naša vrata pa su rock and roll gurui odlučili pokrenuti magiju uživanja u glazbi koji dan prije velikog događaja, organizirajući lagani Warm up party.

Pripadnike svetog rock stada večeras, 2. veljače u Hard Placeu će zagrijavati LET 3 DISCO (Mrle i Prlja) koji će vas svojim DJ-evskim umijećem nadahnuti da zaplešete kao John Travolta i zapalite podij plesnim pokretima. Atmosferu će dodatno potpaliti Stari Lisac i njegove lije koje će posjetiteljima podijeliti zanimljive poklone. LET 3 DISCO spaja techno, elektro, metal i rock & roll u nenadmašnu zabavu nakon koje ćete s nestrpljenjem iščekivati Antivalentinovo #3.

Ulaz na warm up party je slobodan. Čekaju vas Let3 Disco i Stari Lisac.

Uz to nemojte propustiti najbolju rock feštu u gradu i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Cijena ulaznica za Antivalentinovo u Domu sportova stoji 160 kn za dvije osobe i 90 kn pojedinačna.

Ulaznice su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a možete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu (Splitska 2a).