NA Music & HGF predstavljaju Gramercy Park (UK) – ‘Hanging from The Edge’ CRO Tour

prom-fb-gramercy

NA Music & HGF presents Gramercy Park (UK)
‘Hanging from The Edge’ CRO Tour
Četvrtak, 03.11. HARD PLACE – Zagreb w. Tight Grips (KA)
Petak, 04.11. ZCUK Regenerator – Zabok w. Bad Copy (BG)
Subota, 05.11. Dvorana Galženica – Velika Gorica w. Kabriolet Karavan

Osnovani početkom 2016. godine, indie rockeri Gramercy Park iz Sheffielda,Tom Galton (gitara i vokal), Will Stocks (bas) i Rich Hunter (bubnjevi) u kratko su vrijeme odradili dvije UK turneje, objavili singl prvijenac i odradili niz festivalskih datuma. Inspirirani izvođačima kao što su The War On Drugs,Tom Petty i Ryan Adams, bend je svojim jedinstvenim gitarističkim zvukom zaradio odlične kritike u UK i epitet benda koji valja pogledati uživo. Njihov prvi singl “Hanging from The Edge” zavrtio se na više od 100 radio postaja, uključujući BBC Introducing i Kerrang.

Gramercy Park novi će materijal uskoro snimati u New Yorku, a u zgusnuti koncertni raspored ubacili su i mini tour u Hrvatskoj u okviru suradnje HGF-a i UK agencije NA Music.

U četvrtak 3.11. nastupit će uz ovogodišnje pobjednike HGF-a, karlovački Tight Grips, u zagrebačkom Hard Placeu. Slijedi svirka u Regeneratoru u Zaboku uz beogradske Bad Copy u petak 4.11., a subota je rezervirana za Veliku Goricu i dvoranu Galženica i nastup u programu Music theatre Udruge Izlaz i POUVG uz podršku Kabriolet Karavana.