Na službenoj stranici Guns N’ Rosesa “osvanuo” logo stare postave benda

guns-oldSlika na oficijelnoj web-stranici Guns N’ Rosesa , promijenjena je i postavljen je “stari logo” stare postave, dodajući “ulja na vatru” u iščekivanju da je najava reuniona samo nekoliko dana udaljena.

Glasine o “reunionu” započele su još sredinom ljeta nakon što je Slash izjavio da su on i Axl “zakopali ratne sjekire” i da su u ok odnosima, nakon 20 godina distance, nekomunikacije i prepucavanja preko medija.

Axl je nerijetko znao izbaciti fanove s majicom na Slashovim likom s koncerta, pa tako ni samog Slasha nisu pustili na koncert. Ogorčenosti je gotovo kraj. Jedan od prvih povratničkih koncerata stare postave pretpostavlja se već da će se održati u “Coachella Valley Music And Arts Festivalu” u travnju, Indio, California. Službena najava o postavi za izdanje u 2016. za Coachellu biti će 5. siječnja. Axl Rose je jedini originalni član “benda” koji je ekstenzivno turirao od 2006, odsvirajući svoj zadnji koncert u Las Vegasu prošle godine. Najbliže što je došlo reunionu benda bilo je primanje u Rock and Roll hall Of Fame 2012. kad su se pojavila zajedno tri člana originalne postave iz Appetite ere – Slash (lead gitara), basist Duff McKagan i bubnjar Steven Adler, ali Axl se odbio pojaviti, dok se Izzy jednostavno nije pojavio iako nema problema ni sa kime. Možda je želio da tako ostane. Slash je na ceremoniji izjavio da mu je primanje u Rock And Roll Hall Of Fame dalo osjećaj “završenog slučaja i gotove priče).