Nagradna igra: Osvojite “Rocker…to sam ja” Opće opasnosti!

rockerJedan od najboljih domaćih rock bendova Opća Opasnost nedavno je objavio novi album naziva – “Rocker… to sam ja”

Luksuzno limitirano izdanje albuma “Rocker… to sam ja” bogato je opremljeni multimedijalni boxset koji sadrži CD sa 10 odličnih novih pjesama i bonus DVD pod nazivom “Zadnja stanica – Županja live 2013.” na kojem je snimka trijumfalnog koncerta koji je bend s gostima održao 23. prosinca 2013. u Županji. “Rocker… to sam ja” novi je studijski album benda u nakladi Croatia Recordsa, a koji je u prodaju krenuo tri godine nakon hvaljenog albuma “Vrati se na svjetlo” na kojem se nalaze hitovi “Uzalud sunce sja”, “Pobjeg’o sam” i “Tvoje ime čuvam”.

Bonus DVD sadrži 19 live snimaka s koncerta održanog u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kozarca u Županji, a čiji je redatelj Marko Zeljković – Zelja, ujedno i autor mnogobrojnih video spotova benda. Postprodukcija i miks video materijala, ali i snimanje kompletnog audio materijala odvijalo se u tonskom studiju Mak u Gradištu pod producentskom palicom Branimira Jovanovca – Banija i Opće Opasnosti.

“Rocker… to sam ja – to je sloboda! Ljudi koji će ovo čuti i kojima se ovo svidi, te svi oni koji se osjećaju tako, sad će imati apsolutno pravo reći – Rocker… to sam ja!, rekao je Pero Galić o novome albumu i dodao: “Od prošlog albuma i 2011. godine mi sjedimo i razgovaramo o novom albumu i bilo je užasno teško jer je svakom glazbeniku na svijetu borba kako napraviti bolju pjesmu ili album ili ostati barem na tome tragu. Dugo smo se borili s pjesmama, svu svoju snagu smo uprli u novi materijal, Mario Vestić i mi radili smo dan i noć i nadam se da će se ljudima svidjeti novi materijal!”

Ovaj sjajan album možete osvojiti ako nam na nagradnjacha@mixer.hr pošaljete odgovor na pitanje: “Koji je od bivših i/ili sadašnjih članova benda svirao i gitaru i bas gitaru?” Dobitnika objavljujemo u petak 5.rujna.

Novi spot Opće opasnosti za pjesmu “To sam ja” pogledajte ovdje.