Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Alestorma u Vintage

Škotski power-folk metalci Alestorm nastupit će 30. rujna u zagrebačkom Vintage Industrial baru u sklopu “Storming Across Europe 2014” turneje.

Ulaznicu za koncert možete osvojiti ako nam na nagradnjacha@mixer.hr pošaljete odgovor na pitanje: “Kako se zove album Alestorma koji promoviraju na ovoj turneji?”

Alestorm & BrainstormPosebni gosti turneje su njemački heavy-power metal sastav Brainstorm, koji je, baš poput Alestorma, u Hrvatskoj nastupio prije dvije godine na MetalFestu u Zadru. I Brainstorm imaju novi album koji se zove “Firesoul“.

Kao predgrupe nastupit će kanadski epic death power metalci Crimson Shadows, te australski folk metalci Troldhaugen. Crimson Shadows će se predstaviti sa svoja dva albuma Glory On The Battlefield te Kings Among Men, dok će se Troldhaugen predstaviti sa svojim debi albumom Ramshackle.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u pretpodaji mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Vintage Industrial Bar (Savska 160), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Maldoror (Lopašićeva 3), Dallas (Tkalčićeva 7). Za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznice na nekom od prodajnih mjesta mogu ih rezervirati na mail rockmetal.hrvatska@gmail.com te ih podići na dan koncerta na blagajni Vintage Industrial bara. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 100 kuna.

https://www.facebook.com/events/1507731469459120/