Nagradnim igrama odbrojavamo dane do 13. Hoomstock festivala

Fotografije: Hoomstock Festival/BroPromotion

Odbrojavamo posljednjih pet dana do trinaestog Hoomstocka, malog festivala kroz kojeg će i ovoga ljeta protutnjati najveća imena regionalne alternativne scene.

Mali festival u Humu, malom mjestu tik uz slovensku granicu i rijeku Sutlu, samo 45 minuta vožnje udaljenom od Zagreba, malen je samo na papiru – lineup koji je Humska udruga ove godine složila bez problema može parirati svakom većem festivalu.

Na Hoomstocku će 24. i 25. kolovoza nastupiti Rundek i Ekipa, Urban&4, Debeli Precjednik, Antenat, Ogenj, Koala Voice, Stray Dogg, Dogs in Kavala, NLV, J.R. August, Tus Nua, The Guru Guru, MRFY, Mary May, Bruto Geto, Rezerve, Harvo Jay, Home Conflict i Pat Tern, a svoje festivalske ulaznice možeš osvojiti i na Mixeru!

Posljednjih pet dana do festivala provest ćemo dijeleći ulaznice za ovaj sjajan ljetni festival. Zato spustite prozore, skrenite na staru cestu i uz vjetar u kosi dovezite se u Hum na Sutli.

Na sretnom 13. Hoomstock 2018 festivalu čeka te sjajan lineup, ali i festivalske ulaznice koje možeš osvojiti u samo nekoliko koraka: zaprati Mixerove društvene mreže Facebook i Instagram na kojima te već čekaju festivalske ulaznice za tebe i ekipu.

Naravno, dvije festivalske ulaznice možeš uloviti i ako nisi fan društvenih mreža. I to nikada lakše – svoje puno ime i prezime, uz naznaku “HOOM”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr !

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dobitnika dvije festivalske ulaznice izvući do srijede, 22. kolovoza iza 15h.

Imena dobitnika objavit ćemo na našoj stranici – rezultati nagradnih igara.

Hoomstock od ove godine priča svoju zelenu priču