Nagradnjača: PARTIBREJKERS i BOMBARDERI @ Željezničar

imageDolje pročitajte najavu, ali znamo da vam je sve jasno i da ste spremni za rokačinu.

Spremili smo sa strane 4 karte za prave fanove Partibrejkersa i to one koji će znati koje se dvije pjesme nalaze na prvom singlu izdanom za Jugoton davne 1984 (?).

Odgovor i vaše podatke, uz PARTIBREJKERS u subjectu maila, očekujemo na  nagradnjacha@mixer.hr!

Od daleke 1982. do danas proteklo je mnogo vremena, ali neke se stvari ne mjenjaju i ne hrđaju! Partibrejkersi dolaze u punom sjaju, nakon deset izuzetno uspješnih albuma, ponovno u Zagreb!

Jedan od najvećih i najutjecajnijih bendova na ovom području svirat će opet pred zagrebačkom publikom nakon mnogobrojnih rasprodanih koncertama diljem regije. Poznat je show kojeg priređuje ova razigrana četvorka iz susjedne nam Srbije; nitko ne ostaje ravnodušan na pamtljive rock riffove i brze ritmove pjevnih refrena Partibrejkersa!

Podršku veteranima pružit će zagrebački BOMBARDERI, relativno novi bend čiji su članovi svoje vještine kovali u raznim bendovima prije. Kao svoje uzore navode i same Partibrejkerse, EKV, The Stooges, Sex Pistols, Majke,… te se njihovom stopama, kao što sami kažu, “gerijatrijski kreću”!

Predprodaja (90 Kn) – Dirty Old Shop – Tratinska 22, Dallas Music Shop – Masarykova 6, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Maldoror – Lopašićeva 3, Route 66 – Paromlinska 47. Na dan koncerta karta će biti 110 kn!