Nagradnjača: Vodimo vas na nezaboravno, jubilarno izdanje Ferragosto JAM-a

Jubilarni Ferragosto JAM 10 dovodi izuzetan slavljenički line up sastavljen od same kreme domaće i regionalne scene koja će se spustiti na Orahovačko jezero od 3. do 5. kolovoza.

U tri dana, na Addiko Piknik Stage, glavnu pozornicu festivala, kročit će mega zvijezde Bajaga i Instruktori, Elemental, Kandžija i Gole žene, Bolesna braća, Repetitor, Pips, Chips & VideoClips, Krankšvester & Sajsi MC, Six Pack, Neno Belan i Fiumens u specijalnom Đavoli setu te mnoga druga relevantna glazbena imena mainstreama i undergrounda. Izštekani stage ugostit će sjajne kantautore tijekom petka i subote. LUCE, Lovely Quinces, Domagoj Šimek, Irena Žilić, Kralj Čačka i drugi u popodnevnim satima akustičnim će setovima doprinijeti opuštenoj atmosferi tik uz jezero. Po dozu elektronike i trapa moći će se otići na #DobroJutro Stage kojim će proći Filip Motovunski, KUKU$ Klan, Beat Busters i Bassinga, a po prvi put na jezeru sprema se i Silent party na istoimenom stageu. Kompletan line up nalazi se na službenoj web stranici gdje će uskoro biti objavljena i satnica po danima.

Nezapamćen interes za okruglom 10. obljetnicom festivala Ferragosto JAM doveo je do nikad bolje prodaje festivalskih ulaznica. Trenutno je rasprodano čak 80% festivalskih ulaznica. No, ne brinite brigu – Mixer misli na vas!

U suradnji s festivalom, Mixer je za svoje čitatelje osigurao 2×2 FESTIVALSKE ULAZNICE za Ferragosto JAM i vodimo vas na nezaboravan provod na Orahovačkom jezeru!

U komentaru na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite proživjeti četiri nezaboravna dana, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku JAM , pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak u 14h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.