Nagradnjacha: Antivalentinovo ekipa aktivira drugu rundu darivanja

Nakon očekivano velikog odaziva na prvi krug nagradne igre, spremni smo za drugu rundu i Antivalentinovo 2 koje je ove godine preraslo u pravi jednodnevni rock festival i održava se pod novim geslom: Ništa ljubav, turbo karanje!

Ivanka Mazurkijević, Damir Martinović Mrle i Davor Gobac, foto: Ella Valentić

Headlinerima Letu 3, Psihomodo Popu i Stampedu kao posljednji bend ovogodišnjeg Antivalentinova 2, koje se održava u subotu, 11.02. u maloj dvorani Doma sportova, pridružili su se i S3ngsi, pobjednici Karlovačko RockOff festivala 2016. u kategoriji koncertna nada, i time zaključili ovogodišnji lineup.

Antivalentinovo samo što nije stiglo pa se i Antivalentinovo ekipa aktivirala i organizirala lagani Warm up za veliki koncert. Ekipu će u četvrtak 9.2. u Jiggy baru zagrijavati LET3  DISCO (Mrle, Prlja, Baljak) koji će svojim DJ-evskim umijećem na ples natjerati i one s tri lijeve, a atmosferu će dodatno potpaliti Stari lisac i njegove lije koje će u Jiggy baru podijeliti ulaznice za Antivalentinovo koncert 11.2. u Domu sportova.

No Mixer.hr i ekipa Antivalentnova imaju dodatnog asa u rukavu – 2×2 ulaznice za ovaj jednodnevni rock festival!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku ANTI, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do sutra u ponoć, 09.veljače. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Kako se bliži datum održavanja, tako i raste, već sada, ogromni interes za ulaznicama pa su one koje vrijede za dvoje rasprodane, no i dalje su u prodaji pojedinačne ulaznice po cijeni od 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta. Potražite ih u sustavu Eventima i u Dallas Music Shopu Rijeka, te u Dallasu ZG (Paromlinska 49/1).