Nagradnjacha: Britanska blues ikona, Norman Beaker u Tvornici kulture

Norman Beaker Band stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u sklopu svoje europske turneje kojom promoviraju album „We See Us Later“. Koncert će se održati u srijedu 14. veljače s početkom u 21 sat.

Status ikone i neospornu reputaciju jednog od najboljih britanskih blues glazbenika, Norman Beaker potvrdio je kad je kao osmi Britanac u 21. stoljeću primljen u Blues Hall of Fame. Norman je njegovao prepoznatljivi zvuk tijekom čitave svoje karijere surađujući sa najvećim glazbenicima blues, rock, jazz, soul i pop scene sa obje strane Atlantika, uključujući imena kao što su Chuck Berry, Jack Bruce, Buddy Guy, Van Morrison, Lowell Fulson i B.B. King, koji je osobno jednom prilikom izjavio: “Norman je kao bijeli Freddie King”.

Vjeran ustaljenoj formi, Norman Beaker se na pozornicu Tvornice kulture vraća novim studijskim albumom “We See Us Later” koji je već zaradio pozitivne recenzije širom svijeta. Album je plod rada cijelog benda, uključujući angažman maestra na saksofonu Kim Nishikawara i virtuoza na klavijaturama Nicka Steeda, čija su umijeća pružila sastavu jednu novu dimenziju.

Mixer.hr za tebe ima 3×2 upada za fantastičnu blues večer u Tvornici kulture!

Puno ime i prezime, uz naznaku NORMAN, pošalji na naš
e-mail: nagradnjacha@mixer.hr
, a Random.org će odraditi svoje.
Dobitnike objavljujemo u srijedu, 14. veljače u 12h! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.