Nagradnjacha: Dijelimo 2x ulaznice za legendarnog Johna Garciu

john-garcia

John Garcia, legendarni izaslanik stoner i desert rocka te suosnivač bendova Unida, Slo Burn, Vista Chino kao i mitskog Kyussa kojeg je krajem 80-ih formirao u kombinaciji s gitaristom Joshom Hommeom (liderom Queen Of the Stone Agea), basistom Nickom Oliverijem te bubnjarom Brantom Bjorkom, 24. svibnja stiže u Vintage Industrial Bar.

Garcia, čiji vokal slovi za najprepoznatljiviji u cijelom žanru kojeg predstavlja, u Zagreb dolazi u sklopu europske turneje “An Evening with John Garcia – Unplugged Tour“. Odlazak na ovu turneju nastavlja se na izdavanje hvaljenog solo album “John Garcia” kojeg je 2014. godine objavio Napalm Records.

U suradnji s Vintage Industrialom, danas dijelimo dvije ulaznice za ovu glazbenu poslasticu. Pitanje za nagradnu igru glasi: Uz gore navedena četiri benda u kojima je Garcia djelovao, nabrojite još jedan. Odgovore i svoje podatke uz naznaku GARCIA pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr. Imena dobitnika objavljujemo sutra!

Ovo vam je idealna prilika da legendarno biće desert rocka ulovite u svojem gradu. Ulaznice u pretprodaji 55 kn, na dan 70 kn. Potražite ih u Dirty Old shopu i na šanku Vintagea.