Nagradnjacha: Dijelimo 2×2 ulaznice za Yellow Buzz u Klubu

The Yellow Buzz

Kao što smo već najavili, odličan duo The Yellow Buzz promovira svoj prvi album 13. svibnja u zagrebačkom klubu Klub.! Prije njih nastupit će Peglica i Komandos, a ulaznice već možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta biti 25kn.

The Yellow Buzz PRESS PHOTO v.1The Yellow Buzz je zagrebački garažni blues/rock duo osnovan 2014. godine koji čine Adam Lončar na gitari i vokalum, i Bruno Bolfan na bubnjevima. Iza sebe imaju iskustvo sviranja po raznim drugim bendovima. Osim sviranja u The Yellow Buzzu, ovaj duo je i dio ekipe koja vodi Runaway Production studio poznat po online emisiji „Runaway Sessions“ koja je ugostila velik broj bendova s nezavisne scene poput ABOP, Chui, Baden-Baden, Sare Renar i mnoge druge. Album jednostavnog naslova “Yellow Buzz” objavljen je prošlu nedjelju i možete preuzeti na BandCamp stranici benda. Dizajn covera i bookleta albuma rad je mlade zagrebačke dizajnerice Sare Pavleković Preis, a ostatak njenih radova za Yellow Buzz pojaviti će se u fizičkom izdanju albuma.

The Yellow Buzz 13.svibnja u klubu Klub predstavljaju svoj prvi album jednostavno nazvan “Yellow Buzz”. Na promociji ćete moči čuti sve pjesme s dotičnog albuma uz još neke nove stvari koje su nastale tijekom snimanja te će se naći na njihovim budućim izdanjima. Radi svoje povezanosti i simpatizerstva prema Jeboton kolektivu kao support moći čete čuti Peglicu i Komandos.

Mixer danas u suradnji s Klub.-om dijeli 2×2 ulaznice. Dovoljno je da svoje podatke uz naznaku BUZZ pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr. Imena dobitnika objavljujemo u četvrtak!