Nagradnjacha: Doživite Exposure Music Festival u punom sjaju

Exposure festival, foto: Zlatko Srbelj

Ove godine Exposure Music festival slavi pola desetljeća, i u tom periodu je postao jedan od najvećih (ako ne i najveći) singer songwriter festival u Europi!

Ove godine za četiri dana trajanja festivala, u periodu od 22. – 25. lipnja 2017., na svojih specifičnih 8 pozornica ugostiti će preko 30 izvođača iz 10 zemalja.

Exposure festival časti 5 čitatelja koji će osvojiti x2 festivalske ulaznice!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste), podijelite javno ovaj članak te svoje puno ime i prezime, uz naznaku EXPOSURE , pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr danas do kraja dana. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Novost je da se festival iz centra Velike Gorice festival seli na periferiju – Ranch Kurilovec, kako bi zabava mogla trajati još duže, te kako bi se gostima mogao pružiti dodatni sadržaj.

Dodatni sadržaj su glazbene i plesne radionice, zabavne igre u dnevnim terminima, kampiranje te Feel the swing- retro festival koji će se pod okriljem Exposurea održati u petak 23.06.2017.