Nagradnjacha: Doživite strast i emociju najvećeg Gypsy Philharmonic Orchestra!

Gypsy Philharmonic Orchestra/Promo

Violine, kontrabasi, klarineti i cimbala proizvest će nevjerojatan doživljaj ovog adventa u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Gypsy Philharmonic Orchestra okuplja najbolje romske glazbenike mađarskog podrijetla iz raznih dijelova Europe. Glazbeni program uključuje kombinaciju tradicionalnih melodija romskih violina, velikana poput Grigorasa Dinicua, Ferenca Erkela ili Vittorija Montija te istovremeno najvećih blagdanskih klasika kao što su Johannes Brahms, Pablo De Sarasota, Johann Strauss i Pyotr Ilyich Tchaikovsky, kao i iznenađenja poput prekrasne verzije skladbe iz filmskog hita Schindlerova lista, Johna Williamsa. Više od dva sata Gypsy Philharmonic Orchestra 12. prosinca u KD Vatroslava Lisinskog svirat će najbolje kompozicije klasične glazbe, na način koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Tokom ovogodišnjeg adventa doživite strast i emociju najvećeg romskog svjetskog orkestra. Mixer.hr za tebe ima 2×2 upada!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označi osobu s kojom želiš podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imaš i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku GYPSY, pošalješ na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr.

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u petak, 8. prosinca u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Karte se kreću u rasponu od 290 kn sve do 390 kn za VIP mjesta, a mogu se kupiti putem prodajnog  sustava Ulaznice.hr, sustava Eventim i na blagajni Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.