Nagradnjacha: Druga runda nabrijavanja za Brijačnicu

Do drugog izdanja festivala Brijačnica brojimo sitno, sitno! Najveći hrvatski zimski festival 2017. godine ovoga će se puta održati u Boćarskom domu 27. i 28. siječnja, a u dva dana na pozornici će svirati najjača imena regionalne rock scene.

Prvog dana festivala svirat će Pips, Chips & Videoclips, Le Cinema, Gatuzo, Čao Portorož i Straight Mickey and the Boyz. Obojeni program, kao posljednje najavljeno ime, pridružiti će se na pozornici Kojotima, Jonathanu, Mašinku, Discoherniji i Oružjem protiv otmičara drugog dana festivala Brijačnica.

Podjelili smo upade za prvi dan festivala, a najveći hrvatski zimski festival Brijačnica vas u drugom krugu nagradnih igara daruje s 2×2 ulaznice za drugi dan festivala, 28. siječnja!

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku BRIJAČNICA 2, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do srijede, 25. siječnja. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Dnevne ulaznice su 65 kuna u pretprodaji i 85 kuna na dan, dok festivalske ulaznice možete nabaviti po cijeni od 110 kuna.