Nagradnjacha: Druga runda za odličan provod na Hartera i RockOff festivalu!

Vrijeme je za drugu rundu nagradnjache s našim omiljenim festivalima! 13. po redu Hartera, ove godine spojena s Karlovačko RockOffom, orijentirana je isključivo na rock i alternativnu glazbu. U subotu, 30. rujna na pozornicu u riječkom Exportdrvu popet će se Let 3, Goran Bare i Majke, Kojoti te Karlovačko RockOff finalisti Dno., Mirna, The Miceks, Scarlet Notes i Manntra.

Program počinje točno u 20h furioznim nastupom Leta 3 koji će u tom prvom setu svirati samo prva dva albuma “Two dogs fuckin’” i “El Desperado”, po mnogima i njihova dva ponajbolja dugosvirajuća ostvarenja.

Za vrhunski ispraćaj ljetne sezone i nezaboravan tulum nedostaje vam samo ulaznica, zar ne? No, pobrinuli smo se i za to!

Kao medijski pokrovitelj, u suradnji s organizatorima festivala, Mixer je za svoje čitatelje i ovaj tjedan osigurao 2 x DVIJE ULAZNICE za večer ujedinjenih festivala Hartere i Karlovačko RockOffa!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri dovoljno je da puno ime i prezime, uz naznaku ROCKOFF, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 28. rujna u 10h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.