Nagradnjacha: Hornsman Coyote – ambasador karipskog žanra u Hard Placeu

Hornsman Coyote je autorski projekt Nemanje Kojića Kojota, prvog istinskog ambasadora karipskog žanra sa Balkana i nekadašnjeg frontmana kultnog beogradskog banda Eyesburn, a izvodi prepoznatljivi roots reggae sa primjesama drugih glazbenih žanrova, kreirajući na taj način zaista originalni izričaj.

Hornsman Coyote glasi za jednog od najcjenjenijih reggae trombonista u Europi, a tijekom dugogodišnje karijere surađivao je sa legendama poput Lee Scratch Perrya, Maxa Cavalere, Rootz Lions, House of Riddim i mnogim drugim poznatim imenima.

U okviru promocije aktualnog albuma “Sevengreen”, koji dolazi točno deset godina nakon prvog solo albuma Nemanje Kojića Kojota, Hornsman Coyote će odsvirati ekskluzivni zagrebački koncert u Hard Placeu u četvrtak 02.11.

Za sve žedne nesvakidašnje svirke, Mixer za vas ima 3×2 ulaznice!

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici označite osobu s kojom želite podijeliti ovu glazbenu poslasticu, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku HORN, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u srijedu, 01. studenog u 12h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.