Nagradnjacha: Imamo ulaznice za globalnu crossover atrakciju Dog Eat Dog!

Dog Eat Dog, američki crossover pioniri i jedan od prvih bendova koji je kombinirao hardcore i rap, dolaze u zagrebačku Močvaru u subotu, 8. travnja.

Dog Eat Dog oformljeni su davne 1990. kad su Dave Neabore, Sean Kilkenny i John Connor napustili grupu Mucky Pup i počeli stvarati glazbu koju su uglavnom svirali po manjim klubovima u New Jerseyu i okolici. Za prve nastupe su koristili čak četiri različita imena, a pristupanjem Dana Nastasia odlučili su se za naziv Dog Eat Dog. Veliki proboj dogodio se 1994. objavom debuta, megasellera “All Boro Kings”. Tad već s puno utakmica u nogama (uključujući primjerice i europsku turneju s Biohazardom) bend je preko noći postao globalna atrakcija najviše zahvaljujući hitovima poput “If These Are Good Times”, “Who’s The King” i “No Fronts”, ali i izuzetno hvaljenim nastupima. Uz podršku MTV-a i radio stanica Dog Eat Dog u kratko vrijeme su postali jedan od najtraženijih bendova 90tih.

U sljedećih desetak godina objavili su još tri studijska izdanja – “Play Games”, “Amped” i “Walk With Me” – i nastupali s ogromnim imenima kao što su Rage Against The Machine, Metallica, Ozzy Osbourne, Sepultura, No Doubt, Biohazard, Agnostic Front i Hatebreed. Nakon brojnih, što koncertnih, što studijskih postava posljednjih nekoliko godina Dog Eat Dog nastupaju kao četvorka u kojoj su osim originalnih članova Johna Connora (vokal) i Davea Neaborea (bas) još Brandon Finley (bubnjevi) i Roger Haemmerli (gitara).

Proteklih sezona bend je nastupao obilježavajući godišnjice svojih izdanja, ali u 2017. plan je objaviti nove pjesme koje i sviraju na turneji. U travnju i svibnju odsvirat će 23 europska koncerta, a u Zagreb dolaze ovu subotu, 8. travnja, u klub Močvara.

Nadamo se da ste spremni za ovu crossover globalnu atrakciju jer Mixer.hr
danas za vas ima 2×2 ulaznice!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku DOG, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 7. travnja. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, a na dan koncerta 80 kn.

Službena prodajna mjesta

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr