Nagradnjacha: Legendarni Lačni Franz uz goste u zagrebačkom Boogaloo klubu!

Legendarni slovenski bend Lačni Franz, jedan od najglasovitijih regionalnih sastava 80-ih i 90-ih predvođen vrsnim kantautorom Zoranom Predinom u Zagreb dolazi u top formi, a pozornicu kultnog zagrebačkog kluba Boogaloo u četvrtak, 23. ožujka, podijeliti će s izuzetnom kantautoricom Sarom Renar, novim nadama hrvatske rock scene, makarskim Rezervama, a tu je i tajanstveni – gost iznenađenja.

Mixer.hr danas ima 4×1 ulaznicu za ovu glazbenu poslasticu u klubu Boogaloo!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku LAČNI, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do srijede, 22. ožujka. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Nakon pauze od preko dva desetljeća, Lačni Franz prošle je godine objavio studijski album “Svako dobro” u izdanju Croatia Recordsa. Taj je album glazbena kritika uvrstila među najbolje prošlogodišnje albume te je je nedvojbeno jedan od najiščekivanijih diskografskih događaja zadnjih godina. Predin i njegov sastav ovim albumom donose fantastičnu kombinaciju onoga po čemu su pojedinačno i zajedno zaslužili svoj status – odlične, žive bendovske svirke i inteligentno duhovite tekstove osobne i društvene tematike.

Ulaznice u pretprodaji možete pronaći po cijeni od 60 kn, dok će na sam dan koncerta njihova cijena iznositi 80 kn.

U prodaji su također VIP ulaznice uz koje goste očekuje poseban doživljaj – sjedeće mjesto na povišenoj etaži sa šankom i konobarom. Cijena VIP ulaznica iznosi 120 kn u pretprodaji i 150 kn na ulazu. Broj VIP ulaznica je limitiran.

Službena prodajna mjesta:

  • Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68 (radnim danom od 08 – 15 sati),
  • Dirty Old Shop – Tratinska 18,
  • Rockmark – Berislavićeva 13,
  • Kloto – Masarykova 14,
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.