Nagradnjacha: Mixer dijeli osam upada za koncert Vatre u Tvornici!

Foto: Mare Milin

Nakon što su uspješno predstavili svoj akustični program u rasprodanoj dvorani Lisinski prošle godine, te na taj način podigli ljestvicu više i publici predstavili niz svojih hitova u potpuno novim aranžmanima, poput aktualnog singla ‘Gorim (akustik)’ koji je već našao mjesto među deset najemitiranijih pjesama na HR Top40 listi, Vatra je spremna za novi izazov.

U petak 19. i subotu 20. svibnja u Tvornici kulture, Vatra će po prvi puta u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta sa različitim set listama pjesama.

Razveselit ćemo 4 čitatelja koji će osvojiti po dvije ulaznice! Dijelimo 1×2 ulaznice za akustični koncert u petak te 3×2 ulaznice za Vatru na struju u subotu!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste), podijelite javno ovaj članak te svoje puno ime i prezime, uz naznaku AKUSTIK ili ELEKTRIK (ovisno o koncertu koji želite), pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 19. svibnja u 14h. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

“Dvodnevno druženje sa dva potpuno različita programa u Tvornici kulture za nas su novi izazov, nova igra, nova ekspedicija na kojoj planiramo proslaviti 18-ti rođendan Vatre, uživajući u društvu naše vjerne publike”, kaže Ivan Dečak.

Prvi dan, 19. svibnja donosi nam akustični koncert, poput onog u Lisinskom, uz glazbene goste i bend pojačan gudačima, perkusijama, brass sekcijom, na kojem će Vatra uživo predstaviti akustični album snimljen u Lisinskom koji izlazi ovog proljeća.

Drugi dan, 20. Svibnja, rezerviran je za Vatru na struju! Očekuje nas žestoki rock koncert na kojem će bend uz svoje poznate uspješnice po prvi puta uživo izvesti i neke od pjesama koje upravo sprema za budući studijski album.

JEDNODNEVNE

85 kn / pretprodaja / 10.04. – 19./20.5.

110 kn / na dan koncerta

DVODNEVNE:

125 kn / pretprodaja / 10.04.-18.05. (limitirana količina)