Nagradnjacha: Najbolji svjetski Led Zeppelin tribute show uz band Letz Zep

Najbolji svjetski Led Zeppelin tribute show uz band Letz Zep, za koje je i sam Robert Plant izjavio “Otišao sam na koncert i tamo sam vidio sam sebe!”, dolazi u u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 08. travnja.

Nakon fantastičnih The Doors Alive, MH Concerts nam dovode još jedan show posvećen velikanima rock’n’rolla, ovoga puta jednoj od najvećih i najbitnijh rock grupa svijh vremena, Led Zeppelin. Direktno iz Londona dolazi najbolji Led Zeppelin tribute band Letz Zep za koje je i sam Robert Plant nakon odgledanog koncerta oduševljeno izjavio: “Otišao sam na koncert i tamo vidio – sam sebe!”.

Uz Mixer.hr nikako nećete propustiti ovaj tribute spektakl – poklanjamo 2×1 ulaznicu za Letz Zep u Tvornici kulture!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku ZEP, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do petka, 7. travnja. Nasumično odabrani natjecatelji osvajaju po dvije ulaznice. Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni po izvlačenju.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Letz Zep, pored odlične i autentične svirke koja se temelji na najboljim danima Led Zeppelina iz zlatnog doba rock’n’rolla sedamdesetih godina prošlog stoljeća, imaju i autentičan image i instrumente na kakvima su svirali Led Zeppelin što upotpunjuje doživljaj u cjelini. Na svom repertoaru koji broji više od pedeset pjesama izvode presjek hitova iz svih perioda grupe Led Zeppelin poput „Immigrant Song”, “Black Dog”,  “Rock and Roll”, „Whole Lotta Love”, „Communication Breakdown”, zatim akustičnih pjesama “Gallows Pole” i “Babe I’m Going to Leave You” te složenijih melodija poput “Kashmir” i definitvno najvećeg hita “Stairway to Heaven”, pjesme koja je uvrštena među najpopularnije rock pjesme svih vremena.