Nagradnjacha: No sikiriki, vodimo vas na “Sviraj stare” u Vintage Industrial!

Jedan od najznačajnijih repera ovih prostora i vrsni tekstopisac besprijekornog flowa Edo Maajka otvara u Vintage Industrial Baru 29. rujna novu sezonu serije koncerata „Sviraj Stare“.

Poznati majstor katarzičnih stihova i izričaja obogaćenog psovkama izvest će isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru: Slušaj Mater (2001.) i No Sikiriki (2004.). Osim što je njima stekao popularnost širom regije, ovi ključni albumi formirali su mu karijeru i kroz brojna priznanja i nagrade. No Sikiriki kao najbolji album klupske, urbane glazbe te spot za singl „Pržiiiii“ 2005. okrunjeni su Porinom, a iste su se godine za spomenuta izdanja zaredale i nagrade Davorin i Zlatna Koogla.

„Prikaze“, „Slušaj Mater“, „Znaš me“, „Saletova osveta“ samo su neki od starih hitova koji će se naći na ovoj blast from the past setlisti. Podsjetnik na rane početke dolazi tik pred izdavanje Edinog sedmog studijskog albuma čiji je izlazak zacrtan za ovu jesen.

No Sikiriki! Mixer je u suradnji s organizatorom K.L.U.B. Dostava Zvuka
za svoje čitatelje osigurao DVIJE ULAZNICE za ovu nezaboravnu večer
u Vintage Industrial Baru!

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri dovoljno je da puno ime i prezime, uz naznaku MAAJKA, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr. Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 28. rujna u 10h! 

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.