Nagradnjacha: Osvoji festivalsku ulaznicu za 6.Rocklive!

rocklive

RockLive Festival ulazi u svoju završnu fazu, ostalo je još tjedan dana do održavanja ove glazbeno zabavne manifestacije koja okuplja ljubitelje dobre glazbe, višednevnog kampiranja i aktivnog odmora.

Danas uz Mixer.hr i Rocklive fest možete osvojiti 2×1 festivalsku ulaznicu.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri lajkajte našu Facebook stranicu (ukoliko već niste) i svoje puno ime i prezime, uz naznaku ROCKLIVE, pošaljite na nagradnjacha@mixer.hr do 06.08.2016. Nasumično odabranih dvoje natjecatelja osvaja ulaznicu! Dobitnici će o svojim nagradama biti obaviješteni 07.08.2016. u popodnevnim satima.

Uključite se u našu nagradnjachu i ne propustite priliku za fantastičim provodom uz ovakav festivalski lineup. Satnicu Rocklive festivalu 2016. nađite na našim stranicama, kao i sve detalje o prijevozu i smještaju.

RL6-plakat-B2

Poznate su i cijene dnevnih ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na blagajni festivala. Četvrtak 11.8. je besplatan, dok će pojedinačne ulaznice za petak i subotu iznositi 65kn. Festivalske ulaznice za ovogodišnji RockLive možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta. Cijena festivalske ulaznice u ovom trenutku iznosi 80kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja biti 100kn.