Nagradnjacha: Osvojite 1×2 ulaznice za plesnu predstavu „Horizont događaja“ u ZKM-u

horizont_05_resizePlesna predstava „Horizont događaja“, autorice i koreografkinje Martine Nevistić, uspješno izvedena ovog ljeta u okviru Festivala Perforacija – na redovitom je repertoaru Zagrebačkog kazališta mladih – u četvrtak i petak, 22. i 23. listopada u 20 sati, u dvorani Polanec. Zapaženost predstave potvrđuju i nominacije za nagrade Udruge plesnih umjetnika Hrvatske, „Horizont događaja“ je nominiran u četiri kategorije – za izvedbu Petra Chelfi i Ivana Pavlović, za koreografiju Martina Nevistić te za kolektivnu izvedbu.

„Horizont događaja“ se bavi preoblikovanjem odnosa prostora, vremena i tijela, stvarajući atmosferu neke druge dimenzije, nekog udaljenog svijeta, a opet i onog bliskog. U već prepoznatljivom stilu, Martina Nevistić putem poetike plesa koja ne polaže račune klasičnim okvirima kazališnog prikaza, manipulira percepcijom gledatelja i izmiče sliku jasne namjere ili jasno danog značenja. „Horizont događaja“ daje nam uvid u nadrealan, a istovremeno vrlo blizak i prisan svijet na granici osjetnog.

Mixer dijeli 1×2 ulaznice. Odgovorite točno na pitanje: Tko je koreografkinja predstave „Horizont događaja“? Odgovore šaljite na nagradnjacha@mixer.hr.